Administratie
Hardware/Software
Activeer SmartCard
Rekeninginfo
Transacties
Verzonden Transacties
Contact
Factuur
SmartCard
Meer info ...
Toegang
Meer info ...
Creëren
Meer info ...
Contractwijzigingen
Kaartlezer
Systeemvereisten
Opladen
Training & Status
Beveiligingscomponenten
Startpagina
Werken en Tekenen
Modules
Mobiel
Begunstigden
Tools

Wijziging aanvragen :

Ondernemingsnummer (en BTW nummer) wijzigen *

* NOTA: De wettelijke vertegenwoordiger kan het document digitaal invullen en tekenen of kan het document manueel ondertekenen en voegt een kopie van de eID toe.
Verstuur het document naar customercare@isabel.eu

** Vul het contactformulier in, vermeld dat u uw SDD rekening wilt wijzigen en geef het e-mailadres van de wettelijke vertegenwoordiger door. De wettelijke vertegenwoordiger ontvangt een e-mail van invoice@isabelgroup.eu met het te ondertekenen document.

Diverse

Een duplicaat van uw Isabel factuur aanvragenVerifieer of uw factuur beschikbaar is in Zoomit. Log in via Isabel 6 en klik op Zoomit.

Stel online een vraag over uw factuur
Vragen over Zoomit en Isabel 6 facturen

* NOTA: De wettelijke vertegenwoordiger kan het document digitaal invullen en tekenen of kan het document manueel ondertekenen en voegt een kopie van de eID toe.
° NOTA: Wanneer het gaat om toevoegen/wijzigen van een gebruiker of bij het vervangen van een SmartCard is tevens een kopie van de eID van de gebruiker vereist.
Verstuur het document naar customercare@isabel.eu

Hoe kunt u...

Ondernemingsnummer (en BTW nummer) wijzigen *

Een gebruiker toevoegen ° Een gebruiker verwijderen

De gebruiker van een functiekaart wijzigen *° Tekenrechten aanpassen

Een bank(rekening) verwijderen

NOTA: Lees aandachtig de begeleidende brief alvorens de activatie van de SmartCard te starten.

Hoe kunt u...

de Isabel SmartCard activeren

Hulppagina's

Fouten bij de kaartactivatie

Contacteer Isabel Customer Care

Isabel 6 user id (uw verzoek zal sneller worden behandeld als de gebruikers-id is ingevuld)

Naam

Voornaam

E-mail

Telefoonnummer

Firma

Uw vraag of opmerking

*

Belangrijk: Uw vraag wordt binnen 4 tot uiterlijk 5 werkdagen beantwoord.

Wijziging aanvragen :

Ondernemingsnummer (en BTW nummer) wijzigen *

* NOTA: De wettelijke vertegenwoordiger kan het document digitaal invullen en tekenen of kan het document manueel ondertekenen en voegt een kopie van de eID toe.
Verstuur het document naar customercare@isabel.eu

** Vul het contactformulier in, vermeld dat u uw SDD rekening wilt wijzigen en geef het e-mailadres van de wettelijke vertegenwoordiger door. De wettelijke vertegenwoordiger ontvangt een e-mail van invoice@isabelgroup.eu met het te ondertekenen document.

Diverse

Een duplicaat van uw Isabel factuur aanvragenVerifieer of uw factuur beschikbaar is in Zoomit. Log in via Isabel 6 en klik op Zoomit.

Stel online een vraag over uw factuur
Vragen over Zoomit en Isabel 6 facturen

* NOTA: De wettelijke vertegenwoordiger kan het document digitaal invullen en tekenen of kan het document manueel ondertekenen en voegt een kopie van de eID toe.
° NOTA: Wanneer het gaat om toevoegen/wijzigen van een gebruiker of bij het vervangen van een SmartCard is tevens een kopie van de eID van de gebruiker vereist.
Verstuur het document naar customercare@isabel.eu

Hoe kunt u...

Ondernemingsnummer (en BTW nummer) wijzigen *

Een gebruiker toevoegen *° Een gebruiker verwijderen

De gebruiker van een functiekaart wijzigen *° Tekenrechten aanpassen

Een bank(rekening) verwijderen

NOTA: Lees aandachtig de begeleidende brief alvorens de activatie van de SmartCard te starten.

Hoe kunt u...

de Isabel SmartCard activeren

Hulppagina's

Fouten bij de kaartactivatie

Alle Isabel 6 banken
De status van onze diensten
Isabel 6 opleiding