Login fout: "Uw bank heeft nog geen informatie toegevoegd aan deze kaart. Neem contact op met uw hoofdbank om dit te corrigeren"

Document ID: 43581
Gewijzigd: 25/11/2020

Omschrijving:

Wanneer u probeert aan te loggen op Isabel 6 krijgt u deze foutmelding.

  • U gebruikt uw Isabel 6 SmartCard welke enkel gebruikt wordt voor eGovernment toepassingen of;
  • U gaat als een nieuwe gebruiker voor de eerste maal op Isabel 6 en uw kaart is nog niet correct geconfigureerd.
  • U heeft tijdens een Isabel sessie de SmartCard in de lezer verwisseld met een andere Isabel SmartCard zonder eerst uit te loggen.

Oplossing:

  • In het geval dat u uw Isabel 6 kaart enkel gebruikt om toegang te krijgen tot de eGovernment toepassingen en u wil uw factuur raadplegen:

    1. Indien u de enige gebruiker bent in uw Isabel 6 contract zou u uw factuur op papier moeten ontvangen. Indien dit niet het geval is, gelieve Isabel Customer Care te contacteren.
    2. Indien er meerdere gebruikers zijn in uw Isabel 6 contract, gelieve aan een andere gebruiker te vragen om aan te loggen op het Isabel 6-portaal en voor u uw factuur rechtstreeks te printen of te downloaden vanuit Zoomit.
  • Indien u een nieuwe gebruiker bent en u connecteert voor de eerste maal op Isabel 6 kan het zijn dat de bank de configuratie van uw kaart nog niet heeft afgewerkt. Gelieve uw contracthoudende bank te contacteren.

  • Als u inderdaad de SmartCard hebt verwisseld alovorens eerst uit te loggen, gelieve de login dan op een later tijdstip opnieuw te proberen.
Login fout: "Uw bank heeft nog geen informatie toegevoegd aan deze kaart. Neem contact op met uw hoofdbank om dit te corrigeren"
43581
25/11/2020