Hoe de Tegenpartijen Converter installeren?

Document ID: 24667
Gewijzigd: 05/02/2019

Eerste vereisten:

De Tegenpartijen Converter tool is enkel beschikbaar voor het Microsoft Windows platform.

Stappen:

 1. Klik hier

 2. Klik op de Opslaan knop. Vervolgens verschijnt het venster Opslaan als. 3. Klik op de Opslaan knop om de download van de Tegenpartijen Converter te starten. Vervolgens verschijnt het venster Download vooruitgang. Achteraf verschijnt het venster Het downloaden is voltooid.

 4. Klik op de Sluiten knop indien Het downloaden is voltooid venster niet automatisch sluit na het downloaden. 5. Navigeer naar de locatie waar u de Tegenpartijen omzettingstool hebt gedownload en dubbelklik op het bestand "Converter.msi.". Vervolgens verschijnt het welkomstvenster van de Isabel Tegenpartijen Converter.

 6. Klik op de knop Volgende om verder te gaan. Vervolgens verschijnt het venster met de Licentieovereenkomst. 7. Selecteer de optie Ik ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op de knop Volgende om verder te gaan. Vervolgens verschijnt het Doelmap venster. 8. Klik op de knop Volgende. Het Gereed om het programma te installeren venster verschijnt.

   

 9. Klik op de knop Installeren om verder te gaan. De installatie van de Isabel Tegenpartijen Converter wordt uitgevoerd. Achteraf verschijnt het Installshield wizard voltooid venster. 10. Klik op de knop Voltooien om de setup te beëindigen.


Hoe de Tegenpartijen Converter installeren?
24667
05/02/2019