Fout: "Er zijn geen bijkomende identiteiten beschikbaar" of wanneer u een ondertekenaar wilt selecteren kan u die niet terugvinden in de dropdown lijst.

Document ID: 35884
Gewijzigd: 21/02/2019

Omschrijving:

U wilt een ondertekenaar aanduiden voor het tekenen van een betaling of een ge-upload bestand, maar u krijgt een foutmelding of u vindt de ondertekenaar niet terug in de dropdown lijst.

Deze functie is enkel van toepassing wanneer u hebt ingetekend op de module 'Multisign' en de optie 'veranderen van ondertekenaar' gebruikt.

Oorzaak:

 • De ondertekenaar heeft niet ingetekend op de Tekenmodule of op de Standaardmodule; of
 • de ondertekenaar heeft onvoldoende rechten om de transactie(s) te tekenen; of
 • de ondertekenaar heeft zich nooit aangemeld in de Isabel 6 toepassing.

Error messages:

Er zijn geen bijkomende identiteiten beschikbaar.

Oplossing:

 1. Gelieve na te gaan of de ondertekenaar zich minstens éénmaal heeft aangemeld in de Isabel 6 toepassing. 30 minuten later moet de ondertekenaar herkend worden in nieuwe verrichtingen.

 2. Om de tekenrechten in reeds bestaande verrichtingen te herberekenen, dient als volgt te werk te gaan:

  1. In het geval van een verrichting ingevoerd in Isabel 6: U verwijdert de transactie en maakt ze opnieuw aan; of u wijzigt de bestaande transactie en slaat deze opnieuw op. 

  2. In het geval van een geüpload bestand: verwijder de transactie (met het ge-uploade bestand) en laadt het bestand opnieuw op.
    
 3. Indien u nog steeds de zelfde foutmelding krijgt, gelieve de betreffende bank te contacteren om de tekenrechten na te kijken.
Fout: "Er zijn geen bijkomende identiteiten beschikbaar" of wanneer u een ondertekenaar wilt selecteren kan u die niet terugvinden in de dropdown lijst.
35884
21/02/2019